Υπηρεσίες

Ένα μοντέρνο αρχοντικό προσφέρει… Αρχοντικές Υπηρεσίες

Η αίσθηση της προσιτής πολυτέλειας, της άνεσης, αναζωογόνησης, ψυχαγωγίας, πληρότητας και της μοναδικής εμπειρίας μάς είναι πολύ σημαντική. Γι’αυτό φροντίσαμε μέσα στο boutique ξενοδοχείο μας να συμπεριλάβουμε και να προσφέρουμε υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες, οι οποίες κάνουν τη διαμονή των επισκεπτών μας ακόμη πιο απολαυστική, ξεκούραστη κι αξέχαστη.

Το πιστοποιημένο, από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, Ελληνικό Πρωινό μας καλημερίζει με τον πιο τρυφερό και καλοσυνάτο τρόπο τους φιλοξενούμενούς μας. Το Ελληνικό Πρωινό, που σερβίρεται στη σάλα, ετοιμάζεται την ίδια ημέρα στην κουζίνα του ξενοδοχείου κι αναδεικνύει τα παραδοσιακά προϊόντα, τις μυρωδιές και γεύσεις του τόπου. Στηρίζουμε εμπράκτως τους ντόπιους παραγωγούς και τις αυθεντικές πρώτες ύλες που ευδοκιμούν στην πλούσια γη της Μυτιλήνης. Τις φέρνουμε στο τραπέζι μέσα από παραδοσιακές λεσβιακές συνταγές και τις φιλεύουμε στους επισκέπτες του Theofilos Paradise Boutique Hotel. (Κατόπιν αιτήματος υπάρχει η δυνατότητα παροχής ειδικών διατροφικών menu όπως χωρίς λακτόζη – γλουτένη.)

Περνώντας την ζωγραφισμένη καμάρα της εισόδου, η Υποδοχή μας λειτουργεί επί 24ώρου βάσεως για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ενοίκων, ενώ σε όλους τους χώρους οι επισκέπτες μας μπορούν να συνδεθούν διαδικτυακά, μέσω δωρεάν wi-fi.

Στο roof garden του μικρού μας ξενοδοχειακού συγκροτήματος, το pool bar και η πισίνα -με λειτουργία υδρομασάζ και σύστημα αντίθετης κολύμβησης- προσκαλούν όσους επιθυμούν να δροσιστούν και να ταξιδέψουν νοερά, με θέα ένα μέρος του Κάστρου της Μυτιλήνης, το Πάρκο Χατζηδήμου και το ιστορικό πολυσύχναστο κέντρο.

Στις εγκαταστάσεις του κεντρικού κτιρίου λειτουργούν σε ξεχωριστούς, ειδικά διαμορφωμένους, ατμοσφαιρικούς χώρους η Σάουνα (σπα) και το Χαμάμ (Turkish bath), που προσφέρουν ευεξία κι αναζωογόνηση στους ενοίκους μας.

Σταθμός Φόρτισης Ηλεκτρικών Αυτοκινήτων

Σύγχρονη υποδομή επαναφόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων εγκαταστάθηκαν και λειτουργούν στο ξενοδοχείο Theofilos Paradise Boutique Hotel στη Μυτιλήνη. Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο αναβάθμισης των προσφερόμενων παροχών στους πελάτες του ξενοδοχείου και στην ανάγκη εξυπηρέτησης του διαρκώς αυξανόμενου αριθμού επισκεπτών κατόχων ηλεκτρικών αυτοκινήτων, συμβάλλοντας παράλληλα στη μείωση του περιβαλλοντικού αντικτύπου της μονάδας και στην προώθηση του αειφόρου τουρισμού.

Ο σταθμός φόρτισης βρίσκεται στο υπόγειο γκαράζ του ξενοδοχείου και είναι ενταγμένος στο Δίκτυο Chargespot (https://chargespot.gr/) δίνοντας έτσι σε όλους τους χρήστες και επισκέπτες του καταλύματος, τη δυνατότητα online αναζήτησης, κράτησης, απομακρυσμένου ελέγχου σε πραγματικό χρόνο των συνεδρίων φόρτισης και πρόσβασης μέσω κάρτας ή smart phone.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα, https://chargespot.gr/ η στην εφαρμογή Chargespot για android και iOS συσκευές.

Τέλος, έχουμε δημιουργήσει υπόγειο γκαράζ, στο οποίο οι επισκέπτες μας μπορούν με ασφάλεια να παρκάρουν το όχημα που χρησιμοποιούν για τις μετακινήσεις τους και το οποίο, εάν επιθυμούν, μπορούν να νοικιάσουν από το ξενοδοχείο μας. Διαθέτουμε ολοκαίνουργια ιδιόκτητα αυτοκίνητα, αυτόματα και με ταχύτητες, τα οποία ενδείκνυνται τόσο για μονοήμερη όσο και για εβδομαδιαία ενοικίαση. Ρωτήστε στην Ρεσεψιόν μας!

 

Hotel Directory (pdf)

 

Car rental prices