Το Ξενοδοχείο

Πολυτέλεια & Αισθητική 4* στα καλύτερά τους…

Πραγματικό στολίδι με αρχοντικό αέρα άλλης εποχής, το Theofilos Paradise Boutique Hotel αποτελεί ένα καινούργιο, μικρό αλλά ξεχωριστό ξενοδοχειακό συγκρότημα 4 αστέρων, στην καρδιά της πόλης της Μυτιλήνης. Είναι το μοναδικό πραγματικό boutique hotel που διαθέτει το καταπράσινο νησί, διάκριση η οποία καθρεφτίζεται τόσο στις εγκαταστάσεις όσο στις υπηρεσίες και το προσωπικό μας. Το ξενοδοχείο χαρακτηρίζεται από την γνήσια ελληνική φιλοξενία, τους εγκάρδιους ανθρώπους του, την εξαιρετικά προνομιακή του τοποθεσία, την αισθητική -αρχιτεκτονική και διακοσμητική- υπεροχή του, τους ευχάριστους χώρους, την γενναιόδωρη πολυτέλεια και τις προσεγμένες, ολοκληρωμένες υπηρεσίες που παρέχει. Αρχοντικό και στην προσωπικότητά του, παραμένει πάντοτε σύγχρονο και λειτουργικό.

Από τους πίνακες και τις τοιχογραφίες του βραβευμένου Έλληνα ζωγράφου, Γιώργου Μαρούδα, μέχρι τα πολυτελή υφάσματα, τα χειροποίητα έπιπλα και τα άνετα, φωτεινά δωμάτια, κάθε μία επιλογή έχει υλοποιηθεί με γνώμονα πάντοτε την ευτυχή διαμονή των επισκεπτών μας. Το Theofilos Paradise Boutique Hotel είναι αδιαμφισβήτητα ένας μικρός επίγειος παράδεισος. Κι οι φιλοξενούμενοί μας δεν στερούνται το παραμικρό. Νιώθουν, μετά την εκδρομή στους γραφικούς οικισμούς, τις βουτιές, τη γνωριμία με τα κάστρα, τα μουσεία, τη μυτιληνιά γη και τους θησαυρούς της, τα ιαματικά λουτρά ή την επίσκεψη στα ξωκλήσια, πως επιστρέφουν σε έναν οικείο, καθαρό, ζεστό, πανέμορφο χώρο…

Κι όλα αυτά, μια ανάσα μόλις από το ιστορικό κέντρο της πόλης της Μυτιλήνης, όπου ο επισκέπτης μπορεί να βρει τα πάντα. Το ξενοδοχείο μας απέχει μόλις 250 μέτρα από το επιβατικό λιμάνι της Μυτιλήνης, την κεντρική αγορά και την πλαζ «Τσαμάκια» του ΕΟΤ, 400 μέτρα από το Κάστρο ή Φρούριο της Μυτιλήνης, 7,5 χλμ. από το αεροδρόμιο «Οδυσσέας Ελύτης» της Λέσβου και μια δρασκελιά από το Αρχαιολογικό Μουσείο Μυτιλήνης, στην περιοχή «Κιόσκι».